Historie - del 6


Han kysset meg på munnen og sa god natt !   Da merket eg at noe var litt galt....

...eg følte noen så på meg, mobilen min ringte og når eg tok den såg eg at klokko var 03:27. Eg tok mobilen inntil øyret mitt, da hørte eg ei stemme som sa " eg veit alt, du bør passa deg eller så er du ille ute!"
eg ble livredd og la meg inntil Harry og sa til han at eg var redd. Harry opna øynene sine og tok godt tak rundt deg og kyssa deg lett på munnen og sa " du er trygg i mine armer".
Eg vokna av Harry såg på meg og dulla med håret mitt, " du er nydeli" sa han og kyssa meg i panna!
Eg reiste meg opp og gikk ned å laget frukost til oss, eg laget oste smørbrød som er min favoritt og tok med opp til Harry. Når eg var ferdig å spise gikk eg inn på badet og fiksa meg og tok på meg noen klær..

5b47b0e9002c18314f81e6cc_large
"WOW!!!" sa Harry og måpte. "dust".. sa du og smilte..
Mobilen din ringte, det tok den og i andre enden av telefonen hørte du skriking men hørte alikevel " HEI *DN* DET ER REBECCA  EG HAR SNAKKA MED MAMMA  OG HUN SA DET VAR GREIT AT EG KOM PÅ BESØK TIL DEG I EI GOD STUND SIDEN EG HAR FRIÅR PÅ SKOLEN, MEN EG FIKK BARE REISE VIST EG REISTE MED EIIN ANNEN PERSON OG, OG EG TENKTE EG KUNNE TA MED MEG EDITH???" "HEI REBECCA, SÅ DIGG !! SEFFØLGELI TA MED DEG EDITH, HAR SAVNET DERE MYE !!! KORTI REISER DERE??"   " ehm, mamma sa det gikk ei fly om ikkje så alt for lenge, så det lande klokken kvart på 2 i London, så viss vi tar drosje så er vi utenfor hos deg ca klokken halv 4 !! gleder meg" "YES, ENDELI !! "
eg ropte alt ut til Harry og klemmet han ! han sa at han kunne si at gutta måtte komme over så vi alle kunne vert i lag! "hah, dei er litt sån fans assa!!" " det gjør ikke noe det vettu"
Klokka gikk, og eg og Harry gikk til butikken og handla mye digg!  Når vi kom tilbake var var det bare noen få minutter til dei skulle komme, det dinget på døre. Eg hoppet ut av sofaen og reiv open døra i spenning og skreik, eg opna øynene og utforbi stod guttene å såg på deg med med eit rart blikk og brøyt ut i latter. Eg lot gutta komme inn og daffet rundt på kjøkkenet og ventet mens gutta satt å snakket. "TUT TUT" Eg sprang som eg aldri hadde sprunget før og såg at dei gjekk ut av drosjen, eg sprang bort til dei og omfavnt dei i ein stor gruppe klem.
Eg gikk inn først, dei hadde hendene fulle, og når dei kom inn så ropte Edith " DA FUCKI`N PARY IS HEARRR" . Eg lo og drog de inn i stua,  når dei såg gutta måpte deg og musta alle tingene på gulvet.
Gutta hoppa opp fra sofaen og gikk bort og hilste på de og tulla med de.  Zayn stoppa foran Rebecca og sa " WOOW" og nermet siklet.
552348_398944426784285_361286157216779_1550688_1357190100_n_large
------ZAYN`S BLITT PÅ REBECCA------------
Eg satt på ein film og satt meg i armkroken til Harry, når eg såg bort på de andre satt Zayn å stirret søtt på Rebecca mens Louise og Liam satt å tulla!
litt bortforbi på enden låg edith og halveis såv på fanget til Niall. Eg smilte og akkuratt da hviskret Harry i øyret mitt at eg måtte bli med han litt.
Han tok meg med utforbi og drog meg med inn i parken, han tok begge hendene mine og så meg dypt, dypt inn i øynene mine, og sa " baby you light up my world like nobody else"
han holdt rundt livet mitt og drog meg sakte inntil seg og kyssa meg, det kysset var fantastisk!
Vi stod og kysset en lang stund helt til vi pluttseleg fekk kastet vann på oss, vi så rundt oss. gutta og jentene hadde funnet frem vannpistoler og vannbøtter, det var nå erklært
"VANNKRIG" vi sprang rundt og kastet vann på hverandre og lo å koste oss. Eg sprang på den våte bakken og sklei rett på ræv, Harry kom springende og hjalp meg opp og spørte om
det gikk fint. Han klemte meg, og sa at vi kunne gå hjem å dysje å få tørre klær på oss.
Når vi kom hjem var vi alene i hele 5 minutter før Louise, Liam, Zayn og Rebecca kom inn, da eg såg ut vinduet såg eg Edith og Niall borte i parken.Normal_024_large
---------EDITH OG NIALL--------

eg begynnte automatisk å smile, men like før eg skulle snu meg ble eg....


  0 kommentarer på "Historie - del 6"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


April 2012


kategorierBlogg

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits