Historie - del 7

Eg begynnte automatisk å smile, men like før eg skulle snu meg ble eg....

...løftet opp, Harry løftet meg opp og satt meg oppo ein benken på badet. " hva er det du smilet av?" spør Harry. "Kom" eg drog med meg Harry bort til vinduet og peiket,
han stod bak meg og holdt meg på hoftene. " Herlige de va da" smilte harry, mens han stod å klemmet meg.
" Du kan dysje først du, setter meg på rommet og venter" sa eg til Harry.
Eg logget på dataen, eg gikk innpå og så på Harry sin twitter profil der var det ein person som hadde lakt ut eit bilde, da ropte eg til Harry " My worst habit is getting naked all the time, hahhaha så det er sant og Harry??" Eg hørte at Harry kom ut av badet, når eg løftet blikket mitt opp på han så stod han naken og sa med eit glis " ja, det er sant det"
"Hhahahahhah, du er så normal!!" eg gikk på badet for å gjøre meg klar til å dysje, når eg leitet etter noe å ha på meg etterpå kom Harry bak meg og gjorde det herligeste noen noen gang har gjort på meg.


91102bdc0beb_large
------DEG OG HARRY----------

ETTER EG HAR FIKSET MEG OG DYSJET;

Eg gikk ned trappen, der stod Harry i gangen og stod og såg på meg, " Eg må gå nå, snakkes imåra babe" sa han og kysset meg på munnen mens han holdt meg på hofta mi.
Eg smilte, når han hadde gått gikk eg inn i stua og der satt Rebecca og Edith. Eg slang meg ned i sofaen med de, og da begynnte Rebecca " ZAYN ER SÅ SØT, HAN ER SKIKKELI SNILL, ME MÅ VERE MED DEI IMÅRA OG!!" og så smilte eg og såg på Edith, " ja, hva med deg og Niall da?"  "hehe, han er så herlig, og... HAN INVITERTE MEG UT IMÅRA !!"
Vi satt på ein film, vi bestmte oss for å se "Devil wears prada" og vi koste oss med mye snop og det var herligt å være med jentene mine igjenn!!
Klokken ble ett, og akuratt da begynnte det å banke forferdeligt mye på døra. Eg sprang mot døra og når eg opnet møtte eit menneske med svarte klær og svar hue meg, han drog meg ned på bakken og satt seg oppo meg og holdt hendene mine fast. Eg prøvde å komme meg laus men han var for sterk, han drog av seg hua " eg klarer ikke være vekke frå deg" og eg ble kysset, det var Harry som hadde køddet seg, eg smilte " ahh, eg klarer ikke å slutte å smile !!!" Han kom helt inntil meg og var nesten helt inntil munnen min da han bet meg svakt i leppa, eg lo og vrengte megTumblr_lymzu39ax91r65vtdo1_500_large

Vi ble liggende å se på stjernehimmelen til langt på natt..


  3 kommentarer på "Historie - del 7"

Postet av: Edith & Rebecca
Fyy fader så flink du er Sofie! <3

blir skikkelig glad av deg og dette! Digger det!! <3
10.04.2012, 22:30
URL: http://hellandangels.blogg.no
Postet av: stine<3<3<3
Kommer del 8 snart?
11.04.2012, 22:10
Postet av: thefantastic1dfanfic
stine: er på vei :D
12.04.2012, 15:52
URL: http://thefantastic1dfanfic.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


April 2012


kategorierBlogg

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits