Historie- del 8

Vi ble liggende å se på stjernehimmelen til langt på natt..


... Rebecca og Edith sto i døra, jeg våknet av at de sto å lo. Harry reiste seg opp å tok tak i handa mi å reiste meg opp. Jeg og Harry gikk opp på badet og ordnet oss i lag, jeg tok på meg noen kule klær og det samme gjorde Harry.

Img1459999976_large
------KLÆRNE TIL DEG OG HARRY-------------

Vi gikk ned til kjøkkenet og fant oss litt mat, og satt oss å åt på kjøkkenet saman med Rebecca og Edith. 
"Var det meningen at dere skulle mache i klærne i dag eller?" fniste Rebecca. "Haha, egentlig ikke planlagt men ble bare sånn"
"ja, hva skal vi finne på nå da...?   Harry, kan ikke du ringe gutta da? så har Edith og Rebecca noe å gjøre på og" -  eg.
Harry tok opp telefonen med en gang og tok telefonen inntil øyret sitt mens han flirte.
"Hey Louis, tar du og gutta og kommer over til *DN*? så kan vi alle finne på noe?"-Harry
"heihei, jada kommer over om 5 min!"-Louis

10 min. senere!
"HEEEEY FOLKENS" -Liam
Guttene stormet inn og satte seg tett inntil hverandre i sofaen, " jaa, eg og *dn* tenkte at vi alle kunne gå på standa i dag?"
"JAAA" ropte alle i kor. Vi fant ut at vi skulle møtes ved stranda om 30 minutter.. Alle guttene gikk heim, så det var bare meg, Edith og Rebecca igjenn i leiligheten, det var stille i 1 sekund heilt til vi kom fram til at vi måtte ta på oss bikini og fikse oss osv.. Eg gikk inn på rommet foran kles skapet og stod å såg etter den perfekte bikinien. 416779_316259685102155_182142248513900_864775_345806051_n_large
Eg valgte bikinien eg kjøpte litt før eg reiste i frå Norge. Uttpå hadde eg ein hvit kjole som eg hadde mens vi gikk bort til stranden, Edith og Rebecca hadde og funnet noen fine bikinier til å ha på seg.
Da vi kom ned til stranda var ikke gutta komt enda, så vi la tingene i fra oss på land og tok av oss kjolene og gikk bort til sjø-kanten, det var herligt å kjenne den varme sjøen renne mellom tærne.
Eg gikk ut så eg hadde vann til knærne og stod å nøyt det jentene hadde lakt seg på svøm og tullet , eg tenkte på hvor heldig eg var.
Pluttseleg i tankene mine ble eg avbrutt av plystring, eg snudde meg og der kom gutta, de reiv av seg t-shortene og sprang uti til oss..
Harry stoppet attemed meg og tok meg i handa, så kysset han meg følsomt på munnen før han drog meg med seg lengre uti. Aofh8trcqaarz_i_large
------Gutta uten t-shorte--------

Etter ei stund ute i vannet gikk eg opp for å sole meg litt, eg låg godt med øynene igjenn og slappa helt av. Pluttseleg våknet eg av at eg var full dekket med sand og det var bare hode mitt som ikke var dekket, da eg reiste meg opp hang all sanden igjenn på kroppen min fordi eg hadde ikkke tørket meg etter eg badet. Da reiste eg meg opp op sprang ut i vannet.
Alle lo av meg, eg hadde sovnet på stranden... 
Da eg snudde meg og skulle gå opp på lang i gjenn så ....                                                        


  1 kommentarer på "Historie- del 8"

Postet av: Edith & Rebecca
Blir så sinnsykt glad av og lese Sofie! <3

Du er flinke jenta vår!

- STOLTE! <3

Kjempe glad i deg snuppa vår! Forsett og skriv :)
14.04.2012, 21:48
URL: http://hellandangels.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


April 2012


kategorierBlogg

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits